Skater XL aangekondigd

Een goede Tony Hawk laat nog op zich wachten. Van Skate 4 is ook nog geen spoor te bekennen. Dé game waar de skaterboys onder ons op wachten, Session, is ook al uitgesteld. Ik heb het met jullie te doen. Wellicht dat Skater XL, dat op 7 juli moet verschijnen, uitkomst biedt?

Op de Xbox One moeten de liefhebbers het doen met Skate 3 via het backwards compatibility programma. In een genre dat begin jaren 2000 ongekend populair was is het nu zoeken naar iets wat die high terug kan brengen. Check de bovenstaande trailer en laat ons weten of je er warm van wordt. De animaties zien er mijn inziens wel prima uit. De game lijkt zich lekker soepel te laten spelen. Op YouTube vind je wel meer gameplaybeelden buiten de nu getoonde trailer.

Ontwikkelaar Easy Day Studios Pty. Ltd. ziet de game wel als een ode aan de Skate serie van EA. Je hebt net als in Skate enorm veel controle over je skateboard. Voor fans van Skate zal het nieuwe besturingsschema wel even wennen worden, verwacht ik. Je kunt de gedaante van iconen als Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Astra of Brandon Westgate aannemen. Namen die mij eigenlijk niks zeggen, gezien de laatste game waar ik me echt in heb vastgebeten Tony Hawk numero drie is geweest. Leven Rodney Mullen en Chad Muska nog?

Afgaande op de trailer weten ze wel een aardig beeld te geven van de subcultuur waar ik ooit zo graag deel van uit wilde maken. Nee, skaten was niks voor mij. Veel te houterig, te lomp. Ik bleef lekker fietsen. Easy Day Studios Pty. Ltd. klinkt wel als een partij die zich in het verleden gemengd heeft in de skate-cultuur. Je ziet in ieder geval dat ze samenwerkingen zijn aangegaan met de bekende merken. Ik de trailer komen de gelicenseerde kledingstukken bijvoorbeeld langs. Als het kloffie je aanstaat ben je wat betreft de ontwikkelaar geheel vrij om Californië onveilig te maken. Diverse iconische locaties uit deze staat zijn door de ontwikkelaar zorgvuldig gedigitaliseerd.

Neem de beelden op je gemak eens door. Denk je dat het er een is om in de gaten te houden?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments