Tijdens de E3 van 2018 zagen we de eerste beelden van Session. Een nieuwe skateboard game die ontwikkeld wordt door Creature Studios. Deze week heeft de ontwikkelaar laten weten dat de release wordt uitgesteld. Wat is er aan de hand?

Afgelopen Gamescom konden we al even proeven aan Session bij de ID@Xbox stand van Microsoft. In onder andere de wekelijkse Podcast bespraken we de potentie van de nieuwe skateboard game, maar zagen we ook de nodige mankementen en was de game nog erg moeilijk bestuurbaar. Toch waren we overwegend positief. Ik bedoel, wie zit er nou niet te wachten om eindelijk weer eens aan de slag te gaan met een fatsoenlijke skateboard game?

Helaas zullen we nog even moeten wachten. Aanvankelijk was het de bedoeling dat gamers in het bezit van een Xbox vanaf deze maand met de game aan de slag zouden kunnen in de preview fase. De ontwikkelaar heeft echter via social media laten weten dat ze meer tijd nodig hebben. In dezelfde post laat de ontwikkelaar weten dat zij hopen om de game eind november/begin december beschikbaar te stellen voor preview.

Nog even geduld dus. Wat mij betreft nemen de ontwikkelaars de tijd die ze nodig hebben en kunnen we binnenkort eindelijk weer eens genieten van een skateboard game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments