Eerlijk gezegd dacht ik dat Microsoft met deze game zou afsluiten en dan één of andere zieke gameplay demo zou laten zien om de kracht van de One X te tonen. Maar nee, het heeft niet zo mogen zijn. Gelukkig krijgen we wel bevestiging dat de game sowieso wordt gemaakt.

Het is dit keer wat anders dan een vage foto van een developer in de trein die bezig is met één of ander mailtje. Er is nu namelijk volop concept art in beeld gebracht en hoe het logo er uit gaat zien.

Dit materiaal komt van Takeoff Creative, de studio die verantwoordelijk is voor promotiemateriaal van videogames. Ze hebben al eerder samengewerkt met Square Enix en Ubisoft. Ze hebben dit onlangs nog gepost en ik denk dat iemand op z’n flikker gaat krijgen.

Duisternis

Ik ben benieuwd waar de game naar toe gaat met Lara Croft als personage. Het heet waarschijnlijk niet voor niks ”Shadow of the Tomb Raider” waar ze misschien een duistere kant laat zien? Lara Croft gone bad. Als iemand de boeken heeft gelezen, dan kent hij of zij waarschijnlijk het plot al, maar we zullen zien wat er gebeurt.

Ik moet iets bekennen en ik zeg het met schaamte, maar ik heb deel 2 ”Rise of the Tomb Raider” nog niet eens uitgespeeld. Sterker nog, ik heb er net twee uur in zitten. Daar moet natuurlijk wel verandering in komen. Misschien dat ik het deze zomer oppak om een soort van comfort te zoeken in het ijskoude klimaat van de game. Ik heb er in ieder geval al zin in om met deze titel aan de gang te gaan!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments