Stel je bent game-ontwikkelaar of game-marketeer, zorg er dan voor dat je discreet blijft. Een vrolijke vriend deed dat niet en opende midden in de drukke metro van Montreal zijn geheime informatie. Het gevolg? Dat wij de naam van de volgende Tomb Raider hebben!

Als we gaan inzoomen op het onderstaande plaatje, dan zien we de naam: Shadow of the Tomb Raider. Deze titel hing al vaker in de lucht als naam voor de volgende Tomb Raider. Volgens een bron van Kotaku gaat de volgende Tomb Raider inderdaad Shadow of the Tomb Raider heten. Dit volgt de lijn van de eerdere delen.

txuhqftgnwpowrpn681lVolgens de fotograaf genaamd Tripleh280 was de werknemer bezig op een pagina over visuals. “Ik kom uit Montreal en was onderweg naar m’n werk, ik zag dit en nam snel een foto. Ik wou dat ik meer kon vertellen dan de titel, maar de rest was wazig.”

De echte kenners onder ons, zullen zich afvragen wat Tomb Raider te zoeken heeft in Montreal. Tomb Raider werd tenslotte altijd gemaakt door Crystal Dynamics in San Francisco. Het volgende deel uit de saga gaat echter gemaakt worden door Eidos Montreal, de studio van Deus Ex: Mankind Divided. Lekken is trouwens niet ongewoon in Montreal. Drie jaar geleden lekte een werknemer van Ubisoft Montreal de titel Assassin’s Creed Black Flag in een vliegtuig. Uitgever Square Enix heeft hier nog niet op gereageerd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments