Onze padawan Cal Kestis is terug. Helaas nog niet in een van de Disney+ series, maar wel in de vorm van een Xbox Series S en X geoptimaliseerde versie van Fallen Order.

Star Wars fan of niet, ik denk dat veel gamers aangenaam verrast zijn door Star Wars Jedi: Fallen Order. Mocht je de game nog niet in bezit hebben, je kunt ‘m momenteel met 50% korting binnen halen voor € 24,99 euro. Eigenaren van de Xbox One versie ontvangen de update geheel kosteloos via smart delivery. Ook als je de game fysiek bezit heb je recht op de gratis update.

Als je de game nu start op je Series console dan merk je allereerst dat de laadtijden aanzienlijk zijn verbeterd. Kort daarop merk je dat onze consoles schijnbaar nog altijd niet krachtig genoeg zijn om een 4K resolutie te leveren bij een resolutie van 60 frames per seconde. Misschien als de game ontwikkeld zou zijn voor de S en X, zou dat het geval geweest zijn. Met ‘performance mode’ aan levert de Series X een 1440p resolutie bij 60 frames per seconde. Zonder performance mode kun je rekenen op 4K en 30 fps. Op de Series S wordt spelers geen keuze voorgelegd. De beelden worden in 1080p uitgepoept bij 60 frames.

Had Respawn Entertainment er meer uit kunnen halen volgens jou?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments