Ook allemaal al zo’n zin in de nieuwe Resident Evil na het spelen van de demo? Ik wel in ieder geval. Voor de hardcore fans heeft Capcom bekend gemaakt dat er maar liefst 7 DLC-pakketjes met de season pass meekomen. Oh, en met hardcore fans bedoel ik natuurlijk fans die graag wat extra betalen, want zo werkt een season pass nou eenmaal.

Hoe vaak ik die demo ook door blijf spelen, hij blijft creepy. Ook omdat elke playthrough anders is. Ik heb dan ook nog steeds niet het echte einde gehaald. Als dit een voorbode is op hoe de volledige game wordt… ik heb er zin in!

Season Pass content

Speciaal voor mensen als ik heeft Capcom maar liefst 7 DLC-pakketten aangekondigd. Wanneer je de season pass voor de game aanschaft kun je deze verder kosteloos downloaden. Hieronder een lijstje met de titels van de DLC.

 • Banned Footage Vol. 1
  – Nightmare
  – Bedroom
  – Ethan Must Die
 • Banned Footage Vol. 2
  – 21
  – Daughters
  – Jack’s 55th Birthday
 • Additional Story Episode

Hoe de laatste story episode zal heten is nog niet bekend maar aangezien hij toch als laatste komt hebben ze daar nog wel even tijd voor. Het is ook helemaal niet belangrijk, als hij maar flink griezelig wordt.

Wat de season pass je gaat kosten is nog niet bekend. Echter, aangezien de deluxe uitvoering je €95 gaat kosten en hij daarbij inbegrepen zit, mag je er van uitgaan dat de season pass rond de €30 zal kosten.

Gaan jullie hier veel te veel geld aan uitgeven of kan het je gestolen worden?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments