‘Season of the Seraph’ gaat vandaag van start in Destiny 2

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen in Destiny 2. Eentje met een speciale samenwerking met Ubisoft. Wat mogen spelers verwachten?

Vandaag gaat Season of the Seraph van start in Destiny 2. In een persbericht van Bungie lezen we dat het nieuwe seizoen boordevol nieuwe seizoensgebonden activiteiten zit, inclusief een gloednieuwe Dungeon, verschillende PvP-updates en wekelijkse missies die leiden naar de ontdekking van een nieuw Exotic-wapen. Daarnaast hebben Bungie en Ubisoft de handen ineen geslagen om unieke in–game-ornamenten te ontwerpen. Guardians kunnen zich hiermee verkleden als iconische assassins in Destiny 2. Tijdens dit seizoen keren ook jaarlijkse events, zoals The Dawning en Moments of Triumph, terug om de feestdagen te vieren. 

Season of the Seraph

Dit seizoen focust zich op de complexe geschiedenis van de Bray-familie en hun relatie met de Warmind genaamd Rasputin. Guardians infiltreren de Braytech-faciliteiten in Heist Battlegrounds en kunnen zich wagen aan wekelijkse verhaalmissies. Hierin doen zij de ultieme poging om de Warmind te herstellen.

Updates voor Crucible

Season of Seraph brengt ook verschillende updates voor de Crucible (PvP) met zich mee: 

  • De structuur van de Crucible-playlist wordt geüpdatet om het aanbod in Crucible te stroomlijnen
  • Glory wordt vervangen door Competitive Division: een 3-tegen-3 ladder die uit zeven divisies bestaat
  • Een nieuwe Crucible Seal genaamd Glorious is toegevoegd en vervangt de Unbroken Seal
  • Trials of Osiris wordt aangevuld met een nieuwe Hand Cannon en Machine Gun
  • Iron Banner krijgt een nieuwe Zone Control-modus genaamd Fortress
  • Vernieuwde Iron Banner armor sets uit The Taken King. 

Meer informatie over deze updates is hier te vinden.

Samenwerking met Ubisoft

Bungie en Ubisoft hebben voor iedere class ornamenten en andere nieuwe items ontwikkeld. Deze zijn te vinden in de Eververse Store. Spelers die het sterrenstelsel willen verkennen in de stijl van een assassin kunnen kiezen voor looks die zijn geïnspireerd op Eivor (Titan), Kassandra (Hunter) en Altair (Warlock). Naast ornamenten kunnen Guardians een nieuwe ghost, een nieuwe sparrow, een nieuw schip en de “Up My Sleeve”-finisher verwachten.

Anderzijds worden er op Destiny 2 geïnspireerde cosmetics voor Eivor toegevoegd aan de nieuwste game van Ubisoft. Spelers kunnen een Greatsword dragen dat qua ontwerp is gebaseerd op de geliefde Gjallarhorn Rocket Launcher. Tot slot kunnen spelers armor dragen in de stijl van Shaxx en Saint-XIV.

Kortom, er is weer genoeg in Destiny 2 te beleven. Veel plezier met de nieuwe content!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments