In een blogpost leren we meer over de plannen van Bungie met Destiny 2 en The Final Shape-DLC in het bijzonder.

Het zijn roerige tijden bij de studio die in 2022 door Sony Interactive Entertainment overgenomen is en sindsdien onder de vlag van PlayStation werkt. Er hebben grote ontslagrondes plaatsgevonden, hun nieuwe project Marathon gaat nog jaren duren en Destiny 2 heeft wel eens betere dagen gezien. Daarnaast is The Final Shape-DLC uitgesteld en wisten we tot vandaag nog maar weinig concreets over het vervolg. Gelukkig is er vandaag positief nieuws!

The Final Shape is het hoogtepunt van de eerste tien jaar van het verhaal van Destiny en, voor Guardians overal, die talloze uren samen hebben doorgebracht. We willen die reis eren, dus nemen we de tijd die we nodig hebben om een nog grotere en gedurfder visie op Destiny 2 te leveren, een die we hopen dat herinnerd en gekoesterd zal worden voor de komende jaren.

Destiny 2: The Final Shape verschijnt op 4 juni 2024. Om de tijd te overbruggen kunnen spelers vanaf vandaag met een nieuwe seizoen aan de slag, genaamd Season of the Wish. Het seizoen wordt flink verlengd en zal tot de release van The Final Shape gespeeld kunnen worden. Om nog iets extra’s te bieden, zal Bungie in februari 2024 nieuwe content toevoegen aan het seizoen, zoals nieuwe wekelijkse quests en rewards.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties