Season of the Construct aangekondigd voor Diablo IV

Seizoen 2 van Diablo IV genaamd Season of Blood nadert z’n eind en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw seizoen!

Het derde seizoen van Diablo IV gaat Season of the Construct heten. In de aankondigingstrailer verteld een vreemdeling over het missende stuk van een Arcane constructie. Vervolgens zien we deze tot leven komen en een eeuwenoude kracht ontketenen. Deze ligt diep in de lagen van Khejistan verborgen in de kluis van Zoltun Kulle. Spelers worden hierbij gewaarschuwd voor de vele valkuilen en mechanische horrors die de zogeheten ‘Construct’ bewaken.

Gelukkig krijg je hierbij hulp van een Seneschal Champion. Deze robotachtige helpt jou om de nieuwe, uitdagende dungeons genaamd ‘Vaults’ te doorstaan. Ondertussen worden spelers ook nog eens getrakteerd op een nieuwe demon genaamd Malphas. Ondertussen verzamel je powers die je kunnen helpen de speelstijl van je Seneschal Champion aan te passen. Zo kan deze voor je vechten, maar je ook ondersteunen door te healen in een gevecht. Ook verschillende elementen zoals vuur, wind en lightning kunnen ingezet worden om vijanden te verslaan.

Wil je meer weten? kijk dan zeker even hier. Op 18 januari komt Blizzard met een Developer Update Livestream. Het lijkt er dus op dat we weer mogen genieten van een seizoen bomvol content en een nieuwe Season Pass. Season of the Construct is vanaf 23 januari beschikbaar in Diablo IV. Gaan jullie de game weer oppakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties