Sea of Thieves brengt derde en laatste Monkey Island-DLC uit

De ‘The Lair of LeChuck Launch’-DLC, de naam van de derde en laatste Tall Tale in The Legend of Monkey Island. Wat mag je verwachten?

De derde en laatste aflevering van Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is uitgebracht en in bovenstaande trailer kunnen we al een mooie indruk krijgen. Als speler reis je naar het gelijknamige eiland en confronteer je eindelijk de schurkachtige kapitein die verantwoordelijk is voor Guybrush’s recente tegenslagen. Je zult Guybrush Threepwood vergezellen op zijn avontuur, waarbij je langs iconische locaties komt en allerlei uitdagingen en raadsels moet oplossen. Je zult ook te maken krijgen met de beruchte spookpiraat LeChuck, die een duister plan heeft om Guybrush en Elaine te verslaan. Kun jij hem stoppen en een legende worden in je eigen recht?

Over Sea of Thieves

Sea of Thieves is een open wereld piratenspel dat gratis beschikbaar is voor alle spelers met Xbox Game Pass. Je kunt het spelen op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 en Steam. Het spel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe content, zoals seizoenen, evenementen en Tall Tales. Tall Tales zijn verhalende campagnes die je een unieke piratenervaring bieden. Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is één van de Tall Tales, die een origineel verhaal vertelt en dit combineert met de klassieke Monkey Island-serie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties