Rocket League is een game die zich nog steeds van een aanzienlijk aantal fans, 57 miljoen spelers, kan bedienen. De kleine studio Psyonix stond gelijk op de kaart.

Als dat gebeurt kan je wachten totdat de grote haaien om de hoek komen zwemmen. Dat is nu gebeurt. Epic heeft de studio opgekocht. Voor ons, als Xbox spelers, maakt het niet zoveel uit. Maar voor de pc spelers zou het wel iets kunnen betekenen.

De Epic Games Store zou namelijk weleens kunnen beslissen om de game uit Steam te halen. Volgens de laatste berichten van Epic, die in eerste instantie wel de eerder genoemde richting uit bleek te gaan, zijn dat dit niet gaat gebeuren.

We zullen Rocket League op Steam blijven verkopen en hebben geen plannen om dat te gaan stoppen.. Rocket League blijft beschikbaar voor nieuwe kopers op Steam en de lange-termijn plannen zullen in de toekomst worden onthuld.

Met andere woorden, het kan nog alle kanten opgaan. Psyonix heeft al laten weten dat alle spelers op welk platform dan ook geen veranderingen zullen merken. Hoeveel geld met dit verhaal gemoeid is gegaan, dat is onbekend. De deal zal zo rond juni afgehandeld zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments