Wat doe je als spellenbakker als je weet dat mensen geen genoeg van je game kunnen krijgen? Dan lanceer je toch gewoon een speelgoedlijn! Dit is exact wat er met Rocket League gaat gebeuren.

Dat uitgever Psyonix goud in handen heeft met Rocket League mag duidelijk zijn. De indie game heeft inmiddels al ruim 25 miljoen geregistreerde spelers verdeeld over de Xbox One, pc en Playstation 4. En succesvolle games willen nog wel eens een eigen speelgoedlijn krijgen. Zo ook Rocket League.

Zag Toys gaat dit voor hun rekening nemen. De speelgoedfabrikant gaat een set van 12 pull-back auto’s lanceren. Je weet wel, die autootjes die je naar achteren trekt om ze vervolgens los te laten en te kijken hoe ze je huisdieren en ouders terroriseren. Prachtig spul!

Een aantal van die auto’s zal een code bevatten waarmee je in-game extra’s kunt unlocken, zoals de cosmetische voorwerpen Rocket Trail en Wheel.

Mocht dit alles aanslaan, dan is Zag Toys van plan om samen met Psyonix nog meer wagentjes te maken en uit te brengen. De eerste set van 12 autootjes zal in de lente van 2017 in Noord-Amerika uit komen. Of de set ook naar Europa komt is nog niet bekend.

Wie heeft zijn spaarvarken inmiddels al doormidden geslagen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments