Psyonix griezelt lekker mee met de nieuwste toevoeging aan hun monsterhit Rocket League. Want een miljardair die voor eigen rechter gaat spelen, dat is best eng, toch? Batman & co doen hun intrede.

Zoals zoveel Amerikaanse invloeden hebben we Halloween ook in Nederland inmiddels ons eigen gemaakt. Het is traditie geworden. En dat neem ik niemand kwalijk, want het is misschien wel het leukste feestje van het jaar. Zeker een van de meest sfeervolle. Psyonix draagt z’n steentje bij door tussen 14 oktober en 1 november nieuwe uitdagingen met een Batman thema te introduceren. Dit alles onder de noemer Haunted Hallows.

Met die uitdagingen speel je items vrij als stickers met Joker thema specifiek voor de Dominus of een nieuw boost kleurtje met Poison Ivy thema. Misschien wel leuker is dat in de game mode Rumble de power-ups zijn veranderd. De welbekende laars is bijvoorbeeld veranderd in de moker van Harley Quinn.

Geheel in thema is er ook een nieuwe arena toegevoegd aan Rocket League. Of eigenlijk gaat het om een variant van het bestaande Beckwith Park. Deze ‘Gotham Night’ variant is overgenomen door een aantal van de bekendste schurken uit het DC universum. Houd je ogen open voor een paar leuke easter-eggs!

En daarmee zijn we nog niet rond, al is de laatste verrassing er een waar je waarschijnlijk de knip voor zult moeten trekken. Je hebt de keuze uit maar liefst drie Batmobiles. Van de klassieke versie uit 1989 tot aan de brute Tumbler uit The Dark Knight. Psyonix biedt de wagens ook wel aan in de vorm van een bundel. De grootste kost je 2000 credits. Omgerekend zo’n € 14,- euro. Credits zijn natuurlijk ook te verdienen via de Rocket Pass. Of door te ruilen… maar reken daar maar niet op.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties