Rayman is een aardig succesvolle franchise van Ubisoft en Rayman Legends werd goed ontvangen op onze geliefde console. Rayman Origins is nu backward compatible en dat is goed nieuws!

Dankzij de One’s backward compatibility krijg je met Rayman Origins een fantastische platformer in huis. Sommige levels van deze game waren al speelbaar in de opvolger, Rayman Legends, maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Mocht je Legends nog niet hebben dan is Rayman Origins een must als je van platformers houdt met een goede leercurve en gameplay die je doet denken aan Donkey Kong Country en Banjo Kazooie. Vooral de stijl en graphics zijn fenomenaal te noemen en zette de toon ook voor toekomstige games van Ubisoft zoals Child of Light.

rayman_origins_23
Rayman Origins ziet er fenomenaal uit

Ikzelf vind de recente platformers van Rayman erg tof, je komt echt in een soort flow van spelen tijdens de vele levels en is nergens frustrerend moeilijk of super makkelijk. Voor mij zijn de platformers van Rayman de beste in deze huidige console generatie. Dat de game dus beschikbaar is voor de Xbox One, is voor mij goed nieuws.

RO_CC_HD_bellyflop

Intussen zijn er al aardig wat games beschikbaar via backward compatibility en dat doet Microsoft heel goed. Anders dan waar je bij onze Playstation broeders je de games toch nog digitaal moet kopen kan je nu gewoon je schijfje erin knallen, installeren en spelen. Ik hoop trouwens vurig dat ze ooit eens Psi-Ops via backward compatibility opnieuw beschikbaar maken want dat was voor mij echt een klassieker. Afijn terug naar Rayman, na dit nieuws heb ik gelijk zin om even wat levels door te springen, klauteren en rennen! Vind jij Rayman ook tof? Laat weten in de comments wat jouw favoriete level is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments