Racen met nieuwe Disney Speedstorm trailer

Na het daverende succes van Disney Dreamlight Valley komt ontwikkelaar Gameloft met Speedstorm wederom met een Disney game. En die heeft een nieuwe trailer!

In de Founder’s Pack trailer zien we nieuwe beelden van Gameloft’s aankomende racegame. Hierin wordt verder ingegaan in de verschillende zogeheten founder packs. De game is namelijk free to play, maar spelers die een Founder’s Pack bestellen krijgen Early Access en mogen dus eerder beginnen. De game kent er in totaal drie: de Standard, Deluxe en Ultimate Edition. Elke editie zorgt ervoor dat spelers in ieder geval een personage uit het universum van Disney of Pixar ontgrendeld. Daarnaast krijgt men in game tokens en credits die gebruikt kunnen worden om een level over te slaan in de Golden Pass, de bijbehorende seizoenspas in de game. De game beloofd hiernaast elke zes tot acht weken een nieuw seizoen.

Disney Speedstorm moet een nieuwe racegame worden die spelers de mogelijkheid geeft om de auto’s van hun personage te upgraden. Daarnaast kan men met in game geld nieuwe personages vrijspelen die hun eigen voor en nadelen hebben. Dit alles mag men doen op maps die bekend zijn uit de verschillende films. Zo mogen we in ieder geval racen op de Chinese muur uit Mulan en ‘The Scare Floor’ uit Monsters Inc.

Met het succes van Dreamlight Valley heeft Gameloft zichzelf op de console en het Disney Universum op de kaart gezet. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het eindresultaat. Het is nog even afwachten, maar vanaf 18 april moet Disney Speedstorm beschikbaar zijn voor early access.


Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments