Prince of Persia: The Lost Crown krijgt geen warm welkom

Voor de fans van de franchise lijkt de aankondiging van een nieuwe Prince of Persia een grote teleurstelling te zijn. De reacties zijn niet mals.

De reacties op de nieuwe aankondigingsvideo van Prince of Persia: The Lost Crown zijn tot nu toe behoorlijk negatief, met de trailer van de game waarvan de dislikes ondertussen onzichtbaar zijn gemaakt. De nieuwe video werd uitgebracht tijdens het Summer Game Fest 2023 en het lijkt erop dat de meeste fans die de game al heel lang volgen, teleurgesteld zijn over wat er tot nu toe is getoond van Prince of Persia: The Lost Crown. Ikzelf heb ook weinig met dit soort sidescrollers.

Zoals normaliter wel gebeurt, waren de ontwikkelaars ook hier er als de kippen bij om de feedback te verwelkomen.

Prince of Persia is een van de populairste franchises van Ubisoft. Van de originele 2D-platformgame uit 1989 tot de Sands of Time-trilogie in de jaren 2000, de franchise was altijd een groot succes en vormde zelfs de inspiratie voor games als de eerste Assassin’s Creed. De franchise is de afgelopen tien jaar echter grotendeels in de vergetelheid geraakt. Onlangs kondigde Ubisoft een nieuwe Prince of Persia en een remake van Sands of Time aan, welke beide geen warm ontvangst kregen. De nieuwe titel lijkt nu dezelfde kant op te gaan. Kijk zelf maar en geef je mening. Wij zijn benieuwd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties