We hadden verwacht deze E3 toch eindelijk wat te horen van de mysterieuze RPG van Playground Games, maar het bleef angstvallig stil. Wel nemen ze voor die RPG nog meer mensen aan.

Playground Games was wel op de E3 aanwezig met de LEGO-uitbreiding voor Forza Horizon 4. Maar we hadden verwacht nu toch eindelijk wat te horen van de mysterieuze RPG waar ze al jaren aan werken, maar de titel is nog altijd geheimzinniger dan de Bilderberger. Het enige wat we weten is dat Playground zelf zegt dat het om een nieuwe IP gaat, maar de rest van de gamewereld (inclusief wij) denkt toch echt dat het om een nieuwe Fable gaat.

Het talent wat bij Microsofts succesvolle Engelse studio loopt is al niet mis, maar daar wordt nog meer aan toegevoegd. Merkwaardig is dat er een oud-medewerker van Lionhead (de vorige ontwikkelaar van de Fable reeks) is aangenomen. Moet daar wat achter gezocht worden? Nee, waarschijnlijk niet, want deze medewerker heeft kort aan Fable Legends gewerkt, een titel die wij graag weer gauw vergeten.

Ook leuk is dat er twee grote talenten van Rockstar zijn overgenomen. We weten dat de omstandigheden bij Rockstar nog wel eens te wensen overlaten, hopelijk kunnen deze mannen met veel plezier aan de slag met de mysterieuze RPG waar we inmiddels toch wel verrekte benieuwd naar zijn geworden. Of het nu wel of geen Fable wordt maakt eigenlijk ook geen zak meer uit. Ik ga dit toch knetterhard spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments