Het is wellicht één van de beste racegames allertijden: Forza Horizon 5. En de game blijft ons ook nu weer verrassen met een nieuwe update!

Deze update gaat Dia de Muertos heten en verwijst naar de Mexicaanse feestdag om de doden te herdenken. Deze feestdag viert men op 2 november en daarom krijgen spelers die voor deze datum deelnemen aan het evenement in ieder geval een jurk en pak om hun eigen personage in te hijsen. Maar dat is natuurlijk nog niet alles.

De game komt namelijk propvol content te zitten voor dit evenement. De meest gevraagde auto’s worden namelijk toegevoegd aan de game. Zo zien we de 2022 Porsche 718 Cayman GT4 RS, de 2022 Volkswagen Golf R, de 2020 KTM X-Bow GT2 en de 2019 Elemental RP 1 langskomen. Daarnaast kun je door middel van het spelen van de festival playlist ook nog de 2010 Nissan Tsuru, 1962 Ferarri 250 GT Berlinetta Lusso en de 1964 Volkswagen Sedan verdienen. En met deze lijst aan auto’s stopt het niet!

Mocht je het leuker vinden om je eigen races in elkaar te bouwen dan kun je ook weer aan de slag. Tijdens het event kun je je eigen races bouwen met het gebruik van allerlei decoraties die te maken hebben met Dia de Muertos. En hadden we je al verteld dat er een Mariachi Tank pinata en een nieuwe story in zit?

Deze update brengt daarnaast ook nog een behoorlijke lijst aan patches met zich mee en 12 gloednieuwe achievments. De makers blijven dus absoluut niet stilzitten en de game voorzien van ladingen content. Ben je benieuwd geworden? Dia de Muertos, de nieuwe update van Forza Horizon 5 is vanaf vandaag beschikbaar. Het event loopt tot 10 november. Gaan jullie weer achter je virtuele racestuur zitten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties