In het nieuwe drie tegen drie balspel die Overwatch tijdens deze sportzomer als modus heeft geïntroduceerd kan je spelen met Lucio Ball. Toch spelen er soms stiekem anderen mee.

Dat kan dus niet. Deze mode laat alleen Lucio Ball toe. Zie je een D.Va of een Reinhardt het veld betreden dan is er sprake van een bug. Een aantal spelers hebben de manier gevonden om deze bug te triggeren waardoor het nu de titel exploit heeft gekregen. Blizzard heeft de bug al in de to do lijst staan. Maar voordat dit gefixed is is een waarschuwing op zijn plaats. Overwatch Customer Support gaat namelijk actie nemen tegen de deugnieten die deze regel overtreden hebben of nog overtreden.

Jeff Kaplan, game director, zei er het volgende over: “Excuses vanwege de bug. We hebben meerdere pogingen gedaan om het te herstellen maar kwamen problemen tegen die het onmogelijk maakte om de bug eruit te halen. We hopen dat we het deze week kunnen oplossen. Ondertussen zijn we in gesprek met onze customer service over de actie die wij gaan nemen tegen die spelers die moedwillig de bug gebruiken om met andere helden dan Lucio te spelen. Dus gebruik deze bug niet in je voordeel, jullie zijn gewaarschuwd.”

Competitive season

Ondertussen bereikt seizoen één zijn einde op 17 augustus en gaat Blizzard de behaalde punten uitdelen. Punten waarmee je die prachtige gouden wapens kan kopen. Je skill rating bepaalt hoeveel punten je gaat krijgen. Boven de 65 levert je 300 CP op. Het tweede seizoen is ondertussen al ingepland en moet onder voorbehoud op 6 september van start gaan. Blizzard waarschuwt wel dat eventuele aanpassingen een uitstel kan betekenen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments