Het cheaten in games blijft een heikel onderwerp. Voor een kleine groep is het winnen zo belangrijk dat ze het zelfs met hulpmiddelen doen. Dat je dan eigenlijk niet echt wint, dat doet er blijkbaar niet toe.

Bij Blizzard zijn ze er wel klaar mee. Men heeft een volgende stap gedaan in het ontdekken van cheaters in Overwatch. In een update laat Jeff Kaplan weten dat Overwatch automatisch de match sluit als er cheating wordt opgemerkt.

Voor de andere spelers heeft dit verder geen consequenties dus je hoeft je geen zorgen over het verliezen van je Skill Rating te maken. Maar de cheater wordt aangepakt.

We geloven dat dit de volgende stap in cheat detection is en deze is echt geweldig

Kaplan gaat niet in op de manier waarop Blizzard ziet dat er vals gespeeld wordt en zegt ook niets over de gevolgen voor de cheater behalve dan dat die ‘harsh’ zullen zijn.

Summer games

Daarnaast werd er over het komende summer games event gepraat. In de drie weken durende events kan je een epic skin scoren. Ook komt de volgende held eraan, nummer 31.

We werken aan een held, Hero number 31 wordt geweldig. Maar hij komt wel iets later dan wat men gewend is. Maar hij is er snel genoeg dus geen zorgen. We denken dat het kleine beetje extra tijd deze held nog geweldiger gaat maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments