Microsoft is lekker bezig op de Xbox afdeling! Natuurlijk komt volgend jaar de monster-console Project Scorpio uit, maar daar doelen we nu niet op. De Xbox One S met 4K Blu-ray speler is nu een poosje uit en bezitters van de console en filmliefhebbers worden daar erg blij van. Het goede nieuws is dat Microsoft ook werkt aan 4K voor de ‘oude’ Xbox One!

Waar je met de nieuwe Xbox One S wel Blu-rays in glorieus 4K af kan spelen (wel onder de voorwaarde dat je ook daadwerkelijk een 4K-tv hebt), kon dat tot op heden op de oude Xbox One niet. Binnenkort kan dat wel, zoals Mike Ybarra met onderstaande tweet bevestigd.

Ok, ok, ik weet het. Het is niet ‘echt’ maar het opschalen naar 4K. Voor het echte werk zul je toch een Xbox One S aan moeten schaffen. Echter voor diegene die wel een 4K tv hebben is het zeker wel een mooie update. Over het geheel zal het namelijk wel degelijk mooiere filmplaatjes opleveren. Bovendien, het is gratis en dan is er nog iets met een gegeven paard in de mond kijken.

Goed nieuws dus voor de bezitters van de originele Xbox One. Goed ook om te weten dat Microsoft deze groep nog niet vergeten is. Zoals gezegd, lekker bezig Microsoft!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments