Het jaar 2023 gaat de boeken. Nog nooit zijn er zoveel succesvolle AAA-games uitgebracht. Dat begint nu ook zijn tol te eisen, want ontwikkelaars kiezen in de laatste maanden van het jaar eieren voor hun geld.

We zagen een aantal weken geleden al Alone in the Dark uitgesteld worden. De reden vrij vertaald: er komen te veel grote games uit. Een vergelijkbare boodschap ontvingen we deze week van Focus Entertainment en DON’T NOD. Onze game van het najaar Banishers: Ghosts of New Eden wordt uitgesteld:

Erg jammer, maar een begrijpelijke keuze. Zoals je in onze kalender kunt zien komen er nog vele toppers uit. De kans zou dan dus ook groot zijn dat Banishers ondergesneeuwd zou raken. Banishers: Ghosts of New Eden staat nu voor 13 februari 2024 op de planning.

Cities: Skylines 2

Ook Cities: Skylines 2 zal uitgesteld worden. De city builder waar we al lang naar uitkijken wordt naar de lente van 2024 verplaatst. De reden is volgens Paradox Interactive echter omdat er meer tijd nodig is om een kwalitatieve goede port voor de consoles te ontwikkelen. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties