Onze Discord stond gisterenavond op ontploffen. Geen goed teken. Wat is er bij 343i aan de hand?

De ontwikkelaars van Halo Infinite hebben hun roadmap voor het najaar 2022 en voorjaar 2023 uit de doeken gedaan. Zo staat seizoen 3 voor de deur, gaat Forge eindelijk in Beta en worden er twee nieuwe maps aan de multiplayer toegevoegd. Toch heeft de community een bittere nasmaak aan het nieuws overgehouden.

In de eerste plaats hebben de ontwikkelaars aangekondigd dat campaign co-op opnieuw uitgesteld wordt! Het was al een teleurstelling dat deze niet bij release van de game beschikbaar was. Vervolgens zou de campaign in co-op in het voorjaar te spelen zijn, maar de release werd naar november 2022 uitgesteld. Ook deze deadline lijkt het team van 343i niet te halen. Campaign co-op wordt naar 2023 verplaatst en een concrete releasedatum hebben we nog niet gekregen.

De vlam ging pas echt in de pan toen bekend werd dat er niet meer aan co-op splitscreen gewerkt wordt. De franchise die groot is geworden door deze samen op de bank te spelen, geeft deze ambitie op. Halo Infinite zal geen co-op splitscreen meer krijgen en dat is een bittere pil om te slikken.

Wil je meer achtergrond bij het nieuws? Check dan de developers update:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments