Lees hier hoe co-op werkt in Avatar: Frontiers of Pandora

Op 7 december 2023 komt Ubisoft’s nieuwste titel uit. Avatar: Frontiers of Pandora belooft een enorme open wereld avonturengame te worden die je alleen én samen kunt spelen!

In een bericht op socials lezen we dat er een aantal zaken belangrijk zijn om vooraf te weten. Zo lezen we dat er een verplichte day one-patch is en dat de Xbox-versie van de game met twee discs komt. Ook krijgen we in de blogpost van Ubisoft meer uitleg over de co-op functies die de game te bieden heeft.

Ideale co-op progressie

In de blogpost van Ubisoft lezen we dat de game met twee spelers online gespeeld kan worden. De game zal cross-platform co-op ondersteunen, wat betekent dat spelers op verschillende platformen met elkaar samen kunnen spelen.

Om de co-op functie te unlocken, zul je de game eerst een stukje zelf moeten spelen. Zodra beide spelers “The Aranahe Clan”-missie volbracht hebben dan kan er in co-op gespeeld gaan worden. Je kunt vanaf dat moment samen met je buddy de complete Western Frontier gaan verkennen en de RDA samen gaan uitschakelen.

De missies die gespeeld kunnen worden hangt af van de host en de progressie die hij/zij gemaakt heeft. Wat echter belangrijk is om te weten is dat de co-op speler alle progressie mee kan nemen naar diens eigen wereld. Dus alle in-game items die je vrij speelt, alle quests die je samen weet te volbrengen, alle progressie wordt meegenomen. Dit zou dus kunnen betekenen dat je met een vriend speelt die verder is dan jij en dat je dan de voltooide missies niet ook nog eens zelf hoeft te doen. Ook collectibles en wapens neem je mee naar je eigen wereld.

Ik ben erg benieuwd of het Ubisoft gelukt is om de beroemde franchise tot recht te laten komen op consoles. Ga jij Avatar: Frontiers of Pandora spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties