Over een week komt Final Fantasy XIV uit op de Xbox. Wat mogen spelers verwachten?

Final Fantasy XIV Online is al jarenlang te spelen, maar voor Xbox-spelers is de game van Square Enix nieuw. Je hebt hier in ons artikel over de beta van Final Fantasy XIV al veel over de geschiedenis kunnen lezen. Om Xbox-spelers in de rijke geschiedenis van de game mee te kunnen nemen, hebben de ontwikkelaars een aantal guides beschikbaar gesteld.

Starter Guide Series – Episode 1: The Adventure Begins

De eerste video geeft een introductie tot FINAL FANTASY XIV Online, waarbij de basis van het spel wordt uitgelegd, zoals het kiezen van een klasse en het belang van het volgen van de hoofdverhaallijn voor snelle progressie.

FINAL FANTASY XIV: Starter Guide Series – Episode 2: Meet Your FATE

Deze video is een gids waarin de Class Quests en Full Active Time Events (FATEs) worden uitgelegd. Het toont hoe spelers speciale quests kunnen ondernemen om unieke vaardigheden en uitrusting te verdienen door zich aan te sluiten bij de Guilds van verschillende klassen. De video benadrukt ook het belang van het synchroniseren van levels om deel te nemen aan FATEs, die dynamische gevechten zijn die overal in Eorzea plaatsvinden.

FINAL FANTASY XIV: Starter Guide Series – Episode 3: Hall of the Novice

Deze video is de derde aflevering van de FINAL FANTASY XIV Starter Guide Series, waarin nieuwe spelers worden geïntroduceerd in de Hall of the Novice. De gids helpt spelers hun inventaris te organiseren, uitrusting te optimaliseren en de basis van hun klasse te leren.

FINAL FANTASY XIV: Starter Guide Series – Episode 4: Do Your Duty

Deze video laat zien hoe je je eerste dungeon kunt betreden en voltooien. De video benadrukt het belang van teamwork en het begrijpen van de rollen binnen een groep, zoals tanks, healers en DPS-klassen.

FINAL FANTASY XIV: Starter Guide Series – Episode 5: Trial by Fire

De video laat zien hoe je je eerste kerker kunt aanpakken. Het introduceert de ‘Duty Finder’ om automatisch een groep te zoeken, legt de rollen van de groepsleden uit, en toont hoe je als team samenwerkt tijdens gevechten.

FINAL FANTASY XIV: Starter Guide Series – Episode 6: The End of the Beginning

Deze video is de zesde en laatste aflevering van de FINAL FANTASY XIV: Starter Guide Series, getiteld “The End of the Beginning”. Het biedt nieuwe spelers een overzicht van wat ze kunnen verwachten na het bereiken van level 30 met hun personage, inclusief het ontgrendelen van nieuwe banen, het verkennen van de wereld, en het deelnemen aan verschillende activiteiten.

Final Fantasy XIV Online is vanaf 21 maart 2024 beschikbaar voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties