Final Fantasy XIV Open Beta voor Xbox aangekondigd

Afgelopen juli kondigde Square Enix samen met Xbox aan dat de populaire MMO Final Fantasy XIV Online naar onze geliefde console komt. Inmiddels is de Open Beta voor de game aangekondigd!

De open bèta van Final Fantasy XIV voor de Xbox Series X|S begint in de 2e helft van januari 2024 en loopt vervolgens een maand door tot eind februari. De beta is bedoeld om een soepele lancering te garanderen voordat de uitbreiding Dawntrail wordt uitgebracht. In bovenstaande trailer krijgen we alvast en eerste indruk van de nieuwe uitbreiding.

De Xbox-versie van Final Fantasy XIV belooft snelle laadtijden en 4K-resolutie, vergelijkbaar met de huidige PS5-versie.

Final Fantasy XIV is een van de meest populaire MMORPG ooit. Met 27 miljoen geregistreerde gebruikers kent de titel bovendien één van de grootste online community. De game heeft afgelopen jaren menig award gewonnen, onder andere in categorieën als ‘Best Ongoing Game’ en ‘Best Community Support’. Een exacte releasedatum voor Final Fantasy XIV op de Xbox is nog niet bekend, maar aangenomen wordt dat deze vlot na de Open Beta zal volgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties