Rainbow Six Siege: Blood Orchid eindelijk uit

Morgen komt hij dan echt uit, later dan eerder aangekondigd. De nieuwe map en operators voor Rainbow Six Siege

Update 4-9

Morgen, 5 september, wordt de Theme Park map direct gratis beschikbaar voor alle spelers. Spelers met een Season Pass hebben vanaf 5 september toegang tot drie nieuwe Operators en hun unieke wapenskins. Alle andere spelers kunnen deze nieuwe Operators vanaf 12 september vrijspelen met Renown of R6 Credits.

Theme Park map en twee nieuwe SDU Operators

In Operation Blood Orchid vallen spelers een vervallen attractiepark binnen. Volgens de Special Duties Unit (SDU) – ook wel bekend als de Flying Tigers – is hier een criminele organisatie gehuisvest en worden er verdovende middelen gefabriceerd. Na het tot stand brengen van een relatie met de Hong Kong Triad, zijn twee Flying Tigers uitgekozen voor het leiden van een dodelijke inval in het attractiepark, een kleurrijke map gevuld met dynamische en snelle confrontaties.

  • Ying:
    Siu Mei Lin is een Operator voor alle doeleinden. Na een aantal operaties voegde ze zich bij Team Rainbow en vertegenwoordigt ze Hong Kongs Flying Tigers eenheid. Uitgerust met de T-95 LSW en de SIX12 shotgun als primaire wapens weet ze hoe ze moet ingrijpen in dichtbevolkte gebieden met haar niet-dodelijke unieke gadget. Haar Candela apparaat is een nieuwe vorm van een flitsgranaat: wanneer ingezet, komt er een cluster van flitsen vrij. Bovendien kan de Candela bevestigd worden aan oppervlaktes, of kan deze gegooid worden als een granaat of gerold worden over de vloer.
  • Lesion:Liu Tze Long staat erom bekend zijn werk serieus te nemen en te excelleren in situaties met een hoog risicogehalte. Een natuurlijke kalmte in de buurt van extreem bijtende substanties maakt hem tot een expert in het onveilig maken van mijnen. Uitgerust met een SIX12 SD gedempte shotgun weet hij zich in iedere situatie wel raad met zijn Gu mijnen. Als vijanden deze mijnen af laten gaan, worden zij geïnjecteerd met een gif dat een uitbarsting van schade veroorzaakt en vervolgens nog mindere schade veroorzaakt waardoor de loopsnelheid verminderd wordt totdat spelers het gifpijltje verwijderen. Liu Tze Long begint met twee Gu mijnen en zijn inventaris neemt elke 35 seconden toe tot deze een maximum van zeven Gu mijnen heeft bereikt.

Nieuwe Poolse GROM Operator: Ela Bosak

  • Ela: Ela Bosak is de laatste en tevens jongste rekruut van Team Rainbow. Deze dertig jaar oude Operator is lid van de Poolse militaire eenheid, de GROM, en is uitgerust met een Scorpion EVO 3 A I SMG en de F0-12 shotgun als primaire wapens. Ela is ook uitgerust met het RG15 pistool met een zogeheten ‘red dot’ vizier, het eerste pistool in de game met een vizier. Ze staat bekend om haar vastberadenheid en dapperheid in het veld. Haar plakkende Grzmot mijnen tasten de loopsnelheid, het richtingsgevoel en de visie van tegenstanders aan. Ela staat bekend om het pakken van een laatste mijn zodra ze gewond op de grond ligt.

Operation Blood Orchid is de grootste update voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ooit. Met veel oplossingen en verbeteringen, waaronder een verbeterd lichtsysteem, data clean-ups voor Operators, geoptimaliseerde stabiliteit, gereduceerde laadtijden en meer, is dit de grootste uitkomst van Operation Health. Nieuwe en verbeterde servers zijn beschikbaar rond de start van Season 3 om stabiliteit, connectie en algehele prestaties te verbeteren.


Origineel bericht

Ondertussen rollen de geruchten binnen en krijgen we stukje bij beetje een beter beeld wat er allemaal bij gaat komen en wat er ook verdwijnt. Laten we beginnen met de map die gaat komen. Deze is geplaatst in een vervallen pretpark waarbij je de strijd aangaat in een gebouw midden in het park. Het gebouw lijkt uit twee delen te bestaan die in het midden op de hogere verdiepingen van elkaar gescheiden zijn.

Operators

Dan natuurlijk de operators. We weten al dat er twee Hong Kong specialisten en één Poolse strijder bij gaan komen. Laten we met de Poolse defender aftrappen. Zij draagt de naam Ela.
Haar specialiteit is het plaatsen van mijnen die bij het afgaan de vijand totaal desoriënteren.

De defender uit Hong Kong is Lesion genaamd. Zijn geheime wapen zijn mijnen die een giftige stof afscheiden waardoor de vijand vertraagd wordt en gewond raakt.

Als laatste hebben we de aanvallende partij uit Hong Kong. Een dame genaamd Ying die clusters van flashgranaten naar binnen kan gooien.

Ook gaan er geruchten dat van sommige operators de ACOG vizieren verwijderd gaan worden. Dit omdat zij met redelijk kleine smg’s door het gebruik van deze vizier makkelijk vanuit een raam spawnkills kunnen veroorzaken.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments