Nieuwe maps voor Gears of War 4

Dacht je dat je uitgespeeld was met de multiplayer van Gears of War 4? Nou, verkeerd gedacht. Deze maand worden er weer twee nieuwe maps en een paar nieuwe characters gebracht. Tijd om die kettingzaag weer te gaan smeren.

Er wordt nog altijd hard gewerkt aan Gears of War 4 en dat bracht ons afgelopen maand al de Rise of the Horde update. Die bracht ons nieuwe skills, uitdagingen en moeilijkheidsgraden. De volgende update heeft ook weer een aantal toffe dingen voor ons in petto.

Nieuwe maps

Raven Down

Met Raven Down keert een oude fan favourite terug. De map zat al in het eerste deel van Gears of War en laat ons in close combat vechten. De map bestaat uit nauwe straatjes en in het midden een neergestorte King Raven. Granaten kunnen hier je beste vriend zijn.

Reclaimed Windflare

De boerderij uit Reclaimed gaat behalve door de strijd tussen de spelers ook op zijn donder krijgen van windflares. Deze monsterstormen uit de single player campagne worden nu ook aan de multiplayer toegevoegd. Dit gaat zeker flink wat chaos opleveren, want wordt je nu niet kapotgeschoten door een tegenstander, dan wordt je wel gebakken door een enorme bliksemschicht.

Deze windflares worden behalve in de Versus mode, ook in de Horde mode gedropt.

Overige toevoegingen

Naast de nieuwe maps, worden er ook nieuwe characters toegevoegd die je kunt unlocken met Gear Packs. Thrashball Cole en Cicilian Anya zullen uit die packs te halen zijn later deze maand.

Tot slot zijn er ook deze maand nog een paar events. Vanwege de populariteit van de map Raven Down, zal er een Raven Down 24/7 georganiseerd worden. Ook de Horde mode komt nog aan de beurt. Wat voor event daarvoor georganiseerd wordt, dat is nog niet bekend.

Wie van julie duikt straks weer vol in Gears of War 4?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments