Ouderwets knallen op Locust in Gears 5 event Nexus Siege

De komende twee weken kun je in Gears 5 weer lekker ouderwets ruzie maken met de Locust en de Lambent gedurende het speciale Nexus Siege event.

Gears 5 mag dan alweer een tijdje uit zijn, maar de game wordt zeker niet vergeten. Fans vroegen al een poosje om de terugkeer van de Locust en met dit event worden ze op hun wenken bediend, al is het dan maar tijdelijk. Nexus Siege loopt namelijk maar van 13 tot en met 27 april. Gedurende dit event kun je weer diverse beloningen verdienen, waaronder de Palace Guard Weapon Set.

De game zit nog altijd in de Game Pass, dus even proberen kan geen kwaad. Slingeren jullie de game hier weer voor aan?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
JanHaan
JanHaan
1 jaar geleden

De game zit nog altijd in de Game Pass, dus even proberen kan geen kwaad. Slingeren jullie de game hier weer voor aan? Ik slinger hem wel aan! Jammer dat we niet van te voren weten hoe lang een game in de gamepass blijft! De strategie van Microsoft is natuurlijk dat je de game die je leuk vind, uiteindelijk gaat kopen. Mijn strategie is dat ik de gratis game in gamepass wil uitspelen voordat hij er weer uit vliegt, dus juist niet kopen! Het zou daarom mooi zijn dat bij elke game bekend wordt gemaakt hoelang hij in gamepass blijft… Lees verder »