LEGO Dimensions krijgt binnenkort uit een grote uitbreiding, gebaseerd op de nieuwe Harry Potter spin-off film ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ (nieuwe gids voor Pokémon Go?). Door een gelekt beeld van een nieuw catalogus kan je al zien wat er in zit, een nieuw portaal! 

Een portaal in LEGO Dimensions is letterlijk een portaal van speelgoed naar game. Dus als jij een poppetje op het portaal zet, dan komt dat poppetje tot leven op je scherm. Prachtige technologie en ik ben nog steeds moeite aan het doen om niet alle LEGO Dimensions pakketten te kopen, maar ik probeer het toch al bijna een jaar. Ik ben daar echt te gevoelig voor. Alle franchises uit LEGO Dimensions vind ik tof, dus dan ben ik binnenkort blut als ik er ooit aan begin.

Wat zit er in?

In de uitbreiding waar het eigenlijk om gaat zit een Newt Scamander figuurtje, een Niffler diertje en een nieuw LEGO thema voor het portaal, geheel volgens de film. Het gaat om ‘MACUSA’, oftewel de Magical Congress of the United States of America. Hiernaast krijgt men zes nieuwe levels uit de film een nieuwe open wereld plus multiplayer arena. Mooie content voor een uitbreiding vind ik.

Als je nog meer geld het raam uit wilt smijten, dit jaar komen ook nog uitbreidingen van andere films, zoals Ghostbusters, The A-Team en Mission Impossible.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments