Nieuwe info over Starfield

De nieuwste trailer van Starfield geeft ons een hele aardige indruk van het krachtenveld waar je je in begeeft.

We begeven ons namelijk binnen het melkwegstelsel, zo’n 50 lichtjaar verwijderd van ons eigen zonnestelsel. Dit stelsel draagt de naam ‘Settled Systems’. Dat doet denken dat de mensheid hier inmiddels aardig voet aan de grond heeft gekregen. Erger nog, het is er net als elke plek waar we ons begeven gewoon hommeles. 20 jaar voor de gebeurtenissen in de game is er oorlog uitgebroken tussen de twee dominante facties in het systeem. Dat zijn de United Colonies en Freestar Collective.

In het jaar 2330, waarin de game zich afspeelt, zijn de gevolgen van deze oorlog nog voelbaar. Hoewel er vrede is gesticht heerst er nog altijd wel onrust. Om je er al teveel op je gemak te voelen, dat is erg onverstandig. Jij bent aangesloten bij de Constellation, jouw functie is die van ontdekkingsreiziger. Er valt genoeg te ontdekken, wanneer je tenminste niet voor het karretje van een van de facties wordt gespannen. Daarnaast vormen ook vele kleinere organisaties en bewegingen een directe bedreiging. Wat te denken van de Crimson Fleet, heuse piraten. Of de gewelddadige Spacers? Dan heb je House Va’Ruun nog, dat bestaat uit religieuze fanatici.

De trailer bestaat voornamelijk uit concepttekeningen, maar die geven je toch een hele aardige indruk van de sfeer en stijl waar Bethesda voor gaat. 11 november 2022 start jouw ontdekkingsreis. Voor die tijd komen we nog een hele hoop meer te weten van deze exclusive.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments