Ook deze maand worden er weer enkele games toegevoegd aan de Game Pass. Kijk of er iets voor jou tussen zit.

Frostpunk

Vanaf 9 januari zit Frostpunk in de Game Pass. Een City-Building Survival game die zich in een alternatieve versie van het jaar 1886 afspeelt. Dankzij vulkaanuitbarstingen die warmte en licht van de zon blokkeren is er een vulkanische winter ontstaan. Oogsten zijn mislukt en miljoenen mensen zijn gestorven. Aan jou om leefbare stad te ontwikkelen in deze wereld.

Sword Art Online: Fatal Bullet

Ook speelbaar in de Game Pass vanaf 9 januari is Sword Art Online: Fatal Bullet. Dit is een mengeling van een third person shooter en een actie (MMO)RPG. Je kunt solo spelen, maar ook multiplayer is een optie. In multiplayer kun je kiezen tussen co-op en PvP.

Tekken 7

De laatst bekende toevoeging voor deze maand is Tekken 7. Vanaf 16 januari mag je los in het ‘King of Iron Fist’ toernooi. Of je nu met de machtige Heihachi, de gestoorde beer Kuma, of taekwondo-meester Hwoarang los wilt, knokken zul je. Snel en bijzonder spectaculair, ik was er destijds enorm over te spreken.

Of dit de enige toevoegingen voor de maand januari zullen zijn en welke games er verdwijnen uit de Game Pass is momenteel nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments