De tijd vliegt, letterlijk! De klok is weer een uur vooruit gegaan en we zitten net in de lente. Al voelt dat misschien nog niet zo. En het is alweer bijna april en dat betekent: nieuwe Game Pass titels!

Onze eigen Major Nelson heeft zojuist de nieuwe titels aangekondigd. We mogen aan de slag met de volgende titels:

Robocraft

Onze party stamgast Rene was al helemaal lyrisch over deze game. Net als in auto builder Crossout krijg je de mogelijkheid om helemaal naar wens dingen te bouwen. Het verschil? Hier gaat het om robots. Of je nu een vliegende auto, tank, warship, helikopter, drone, dinosaurus of schorpioen wil bouwen. De keuze is aan jou! De game is Xbox One X enhanced, ondersteunt 4K en belooft 60 fps. Geen gevecht is hetzelfde en dat mag je vanaf 11 april zelf ervaren!

Cities: Skylines

Onze Jeffrey was al razend enthousiast over deze game. In Skylines bouw je je eigen stad vanaf de grond op. Ondertussen hou je rekening met de behoeften van steeds meer inwoners waardoor je dus snel zal moeten schakelen door nieuwe straten, voorzieningen en gebouwen te bouwen. De game wordt via de Game Pass geleverd met de populaire ‘After Dark’ expansie die je de mogelijkheid geeft om het nachtleven van je stad aan te passen en nieuwe toeristische attracties toe te voegen. Daarnaast is er ondersteuning voor het gebruik van mods.

theHunter: Call of the Wild

In theHunter: Call of the Wild ben je een jager die zich in een groot, open gebied mag begeven terwijl je jaagt op verschillende dieren. Denk aan konijnen, vogels en herten. Naarmate je vordert koop je betere wapens om ook op grotere dieren zoals beren, poema’s en coyote’s te jagen. Daarnaast ondersteunt de game co-op waardoor je met maximaal 4 spelers op jacht kunt gaan.

Kingdom: New Lands

Nog een game waar je al bouwend je creativiteit op los kunt laten! Spelend als een landheer bouw je je eigen koninkrijk op, terwijl je nieuw land verkent, legers opbouwt en investeert in je economie en defensie. Doe dit echter wel op tijd want als de nacht valt krijg je bezoek van duistere figuren. Wanneer zij je kroon te pakken krijgen is het voorbij!

Portal Knights

Ontwikkel je eigen Portal Knight en neem het met vrienden op tegen je vijanden in Portal Knights. Terwijl je wordt tegengewerkt door ‘The Fracture’ en ‘The Hollow King’, vecht en bouw je je een weg door random gemaakte eilanden. Je kan bijna alles maken, wat doe jij om je doel te bereiken?

Clustertruck

Clustertruck is een nieuw soort platformer waarin je je van truck naar truck begeeft op een snelweg. Ondertussen probeer je verschillende obstakels te vermijden. Maar pas op: the floor is lava!

Sacred Citadel

In deze side scrolling actiegame van Southend Interactive is het eens zo vredelievende land Ancaria in gevaar. Het duistere Ashen Empire heeft van het volk slaven gemaakt en alleen jij kan ze redden. Met behulp van je vrienden kun je op verschillende wezens rijden, vette skills ontgrendelen en fantastische loot vrijspelen.

Late Shift

In deze unieke live-action thriller maak je belangrijke beslissingen. De game is gemaakt door Michael R. Johnson, de scriptwriter voor de film Sherlock Holmes. Elke keuze die je maakt heeft gevolgen, zowel in het begin als tegen het einde. Dus denk goed na over je beslissingen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties