Spelen we nog wel eens Deus Ex: Mankind Divided? Of moeten jullie, net als ik, Adam Jensen eerst uit de roest halen? Hoe dan ook, misschien dat de komst van het 2e DLC pakketje voor de game een excuus is om hem nog eens op te pakken.

Eind februari is het zover. Op 23 februari om precies te zijn komt de DLC ‘A Criminal Past’ uit voor onze console. Deze add-on gaat over één van Adam Jensens eerste missies voor Task Force 29.

Details

Het verhaal speelt zich af vóór de gebeurtenissen uit de hoofdgame. Er worden een aantal nieuwe characters geïntroduceerd maar we zien ook een oude bekende terugkeren, namelijk Delara Auzenne. Je weet wel, de psychiater van Task Force 29 waar je af en toe een praatje mee maakte in de hoofdgame.

Voor wat betreft het verhaal. Jensen wordt voor een missie naar een zwaarbewaakte gevangenis voor Augmented criminelen gestuurd. Hij moet hier gevoelige informatie terughalen van een undercoveragent die ‘dark’ is gegaan. Maar Jensen wordt geconfronteerd met de duistere kant van zijn rol voordat de missie geslaagd is.

Een intrigerende aankondiging! Ik heb de game gespeeld en was lichtelijk teleurgesteld, maar dan vooral over de duur van het spel. Maar ik denk dat ik eind februari met de komst van ‘A Criminal Past’, samen met het al eerder verschenen ‘System Rift’, de game toch nog eens ga doorspelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments