Het is weer tijd voor een nieuwe content update voor Disney Dreamlight Valley en dit keer krijgen we meer Lion King erbij!

De game Disney Dreamlight Valley leeft behoorlijk in onze community. Onlangs is het kanaal aangevallen door piraten uit Sea of Thieves, maar we hebben terug gevochten, dus het kanaal staat weer live. Dat is maar goed ook, want het is net op tijd voor de nieuwe content update Pride of the Valley. In deze update doen Simba en Nala hun intrede.

De grootste toevoeging van deze update is natuurlijk de komst van een nieuwe realm. Eerlijk is eerlijk, deze realms zijn niet bijster groot of interessant, maar altijd tof om een nieuwe te unlocken in het kasteel. Nadat je de realm klaar hebt, krijg je Simba en Nala ongetwijfeld als vrienden er bij en mag je weer lekker gaan grinden tot ze level 10 zijn! Ik ben benieuwd welke interactie zij zullen hebben met Scar die al een paar maanden geleden er bij kwam.

Er is ook een nieuwe Star Path beschikbaar met deze vierde update. Ik zit nu in Japan en heb geen tijd gehad om de laatste af te maken, waar ik best van baal want ik heb wel moonstones uit gegeven om de Star Path te unlocken (@#$!). De nieuwe Star Path draait om Disney attractieparken en dat is natuurlijk fantastisch omdat we dan onze Valleys om kunnen zetten in attractieparkjes! Dat wordt grinden en elke dag spelen, my fellow Valleyers. Er is ook nog eens een event rondom Pasen die van 8 tot 29 april live is.

Maar wacht, er is meer!

We hebben allemaal animal companions naast ons lopen tijdens onze eindeloze grind. Je krijgt daar nu interactieve items bij zodat je ook echt iets kan doen met je companion in plaats van alleen maar aaien. En dan nog iets! Je krijgt namelijk in deze update ook quality of life verbeteringen zoals de ‘well-fed’ bonus. Je kan nu blijkbaar sneller bewegen in de game dan alleen maar sneller lopen als je goed hebt gegeten.

Vrienden, als dit geen reden is om onze Vallei weer te betreden, dan weet ik het ook niet meer! Vanaf vandaag kunnen we om 14:00 helemaal los want dan is de update live.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties