Hoppa, tijd voor weer een stapel nieuwe games voor in de Game Pass. Wat zit er deze keer weer voor lekkers tussen?

Uiteraard zitten we allemaal te wachten op Senua’s Saga: Hellblade 2, maar dat is zeker niet het enige dat we deze maand mogen verwelkomen in de Game Pass. Check hieronder welke titels toegevoegd gaan worden.

Brothers: A Tale of Two Sons (Cloud, Console, PC) – Nu beschikbaar

Hij staat niet op de afbeelding, maar je kunt er wel degelijk mee aan de slag. Brother’s: A Tale of Two Sons is het eerste co-op avontuur van Jozef Fares, bekend van A Way Out en It Takes Two. Ga samen met twee broers op een epische reis en verken de diverse omgevingen en versla eindbazen. Dit kan zowel solo waarbij je beide broers bestuurt of samen in co-op.

Chants of Sennaar (Cloud, Console, PC) – Nu beschikbaar

In deze puzzelgame moet je vooral verschillende talen ontcijferen om the Peoples of the Tower weer te kunnen verenigen. Deze vooral trage game werd door onze gastreviewer Eddie prima ontvangen. Check hier zijn review.

EA Sports NHL 24 (Cloud, EA Play) – 16 mei

Deze snelle, fysieke ijssport is niks minder dan spectaculair. Kies je team en wordt kampioen!

Immortals of Aveum (Cloud, Console, PC) – 16 mei

In deze first person shooter met magische krachten speel je als Jak die zich aansluit bij een elite orde van Battlemages om de wereld te redden van de ondergang. Rik heeft hem destijds van een review voorzien. Die kun je hier teruglezen.

Senua’s Sage: Hellblade II (Cloud, Console, PC) – 21 mei

Het langverwachte vervolg op Hellblade: Senua’s Sacrifice komt op 21 mei eindelijk uit en zit direct in Game Pass. In de game volgen we de aan een psychose lijdende Senua. Dit unieke inkijkje in wat er in het hoofd van een persoon met een psychose afspeelt is heftig en indrukwekkend. Ik was er destijds erg van onder de indruk in elk geval. Lees hier de review terug.

Galacticare (Cloud, Console, PC) – 23 mei

Jij bent de directeur van een intergalactisch gezondheidszorgcentrum en het doel is om het heelal te redden, voor geld uiteraard. Bouw ziekenhuizen en rekruteer personeel om de diverse buitenaardse bewoners en hun bizarre ziekten te genezen.

Hauntii (Cloud, Console, PC) – 23 mei

Een puzzelaar waarin je als een dapper spookje speelt dat tijdens zijn avontuur zijn lot in eigen handen wil nemen. Bezit mensen en voorwerpen en los puzzels op in dit handgetekende avontuur.

Moving Out 2 (Cloud, Console, PC) – 28 mei

Verhuizen is takkewerk, maar wellicht dat het in gamevorm met een paar vrienden wel een aantal avonden lol op kan leveren.

Humanity (Cloud, Console, PC) – 30 mei

Een unieke mix van puzzelaar en actie platformer. In deze game ben je een Shiba Inu (dat is dus een hondenras) die een enorme marcherende mensenmassa naar het doel moet zien te loodsen in de story mode.

Lords of the Fallen (Cloud, Console, PC) – 30 mei

In deze soulslike neem je de rol aan van een Dark Crusader met als missie het afzetten van de demonen god Adyr. Dit is wel een redelijke klapper die even toegevoegd gaat worden aan de service.

Firework (PC) – 4 juni

Een ongelukkige brand tijdens een begrafenis dwingt de politie om een gesloten moordzaak opnieuw te openen. Jij bent een jonge agent die per ongeluk bij de zaak betrokken raakt. Hoe dieper het onderzoek gaat, hoe meer er van het verleden van de slachtoffers boven komt drijven en hoe vreemder de zaak wordt.

Rolling Hills (Cloud, Console, PC) – 4 juni

In Rolling Hills ben je een sushi robot chef die zijn eigen restaurant in een gezellig dorpje runt. Maak nieuwe vrienden, koop ingrediënten, upgrade je winkel en verbeter de levens van je buren terwijl jij je werk perfectioneert.

En dit verdwijnt er weer

Net als anders moeten er ook nu weer een aantal games plaats maken voor deze nieuwe toevoegingen. Eind mei verdwijnen onderstaande titels uit de Game Pass:

  • Chicory: A Colorful Tale (Cloud, Console, PC)
  • Farworld Pioneers (Cloud, Console, PC)
  • JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle (Cloud, Console, PC)
  • Pac-Man Museum Plus (Cloud, Console, PC)
  • Little Witch in the Woods (Cloud, Console, PC)
  • Railway Empire II (Cloud, Console, PC)

Zit er deze maand nog iets voor je tussen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties