Warner Bros brawler Multiversus toont Joker en meer

Ontwikkelaar Player First Games heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende vechtgame MultiVersus, waarin we deze keer een blik werpen op de gameplay voor de nieuwste toevoeging aan de roster van de game—The Joker.

Naast het tonen van gameplay voor Joker, biedt de trailer ook een kijkje in enkele van de verschillende cosmetische opties die beschikbaar zullen zijn voor het personage, met verwijzingen zoals de Batman Who Laughs (een fan favoriet), evenals kostuums geïnspireerd op andere versies van het personage. Hiernaast zien we onze geliefde Harleen Quinzel, Harley Quinn ook ten tonele verschijnen. Allebei compleet met de iconische stemmen van Mark Hamill en Tara Strong (die je kent van o.a. de Arkham games).

Joker zal beschikbaar zijn om te spelen in MultiVersus als onderdeel van de lancering van de game op 28 mei. De game zal verschijnen op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Als onderdeel van de terugkeer van de game, zal het ook een grotere roster bevatten dan bij de eerste release en zullen er personages te zien zijn uit verschillende Warner Bros. licenties, variërend van Wonder Woman tot Iron Giant en Stephen Universe, en zelfs Shaggy en Bugs Bunny.

De oplettende kijker ziet echter ook The Powerpuff Girls in het scherm van Batman’s computer en er is een level van Dexter’s Laboratory (je ziet Deedee op de achtergrond rennen).

MultiVersus zal ook een scala aan nieuwe mechanismen bevatten, waaronder dash-aanvallen en pareren, in een poging om het tempo van gevechten die in de game plaatsvinden te verbeteren. Zal er dan eindelijk een degelijke Super Smash variant komen op onze consoles?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties