Multiplayer van Final Fantasy XV is nu ook een stand-alone game

Voor de fans van Final Fantasy XV die de season pass niet hebben gekocht (ben je dan wel fan genoeg?), is er nu een optie om de multiplayer modus ‘Comrades’ alsnog te spelen. Die is namelijk nu apart van de main game te koop. 

Final Fantasy XV is inmiddels alweer 3 jaar oud en tot mijn grote spijt moet ik mededelen dat ik de game nog steeds niet heb uitgespeeld. Final Fantasy XV is gewoon te lang. Daar moet je de tijd voor nemen. Als je eenmaal ondergedompeld bent in die wereld (en gewend bent aan de controls), dan kan je maar beter andere spellen links laten liggen. Dat heb ik dus ook gedaan. 

Jaren later ben ik er maar eens een keer aan begonnen op mijn, toen nog nieuwe, Xbox One X. Eerlijk gezegd ben ik wel blij dat ik daar op heb gewacht. In combinatie met mijn nieuwe 4k HDR tv kan ik nu van alle grafische toeters en bellen genieten. Maar goed, dit nieuwsberichtje gaat niet eens over de main game, maar juist om de multiplayer modus genaamd ‘Comrades’. Je kan de multiplayer modus nu apart in de digitale winkel kopen zonder Final Fantasy XV nodig te hebben. Maar wat houdt dat eigenlijk in, dat ‘Comrades’?

Lekker met je maten een boyband vormen

Comrades speelt zich een half jaar na het einde van Final Fantasy XV af. Als Kingsglaive soldaat moet je het koninkrijk van Lucis zien te redden. Tijdens jouw missie moet je allerlei meteorenstukken verzamelen waar jij dan weer sterker van wordt. Dit alles kan je uiteraard met drie andere vrienden doen. Kortom, een soort kleine co-op modus. De quests in Comrades zijn niet zo episch als die van Final Fantasy XV, want het bestaat grotendeels uit allerlei monsters neerhalen.

Je kan Comrades voor een tientje kopen in de store. Als je de Season Pass al had, dan kan je deze direct downloaden. 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments