Fans van Final Fantasy XV kunnen alvast met veel plezier uitkijken naar 2019. Als je dacht dat je alle DLC had gehad… think again!

Square Enix heeft op PAX East aangekondigd dat er volgend jaar nog vier extra ”Episodes” (DLC) aankomen. Net als de vorige keer zal elke episode draaien om een bepaald personage. Het zal gaan om Ardyn, Aranea, Luna en Noctis.

Check hieronder even de screenshots waar je gelijk een soort flaptekst krijgt van de episode. Screenshots zijn gedeeld via ResetEra.

Ik zou jullie graag voorzien van allerlei inside informatie van de DLC en verbindingen met elkaar, maar helaas heb ik dit spel nog niet uitgespeeld. Ik kan dus geen connecties maken. I’m just the messenger.

Meer details van deze afleveringen zijn er overigens niet (zoals specifieke data), maar het wordt dus wel feest voor de fans in 2019. Wat ik mij wel heel erg afvraag is of deze afleveringen nog in de huidige Season Pass beschikbaar zullen worden. Het lijkt mij namelijk best aannemelijk dat Square Enix hier opnieuw geld voor vraagt en dat je met de huidige Season Pass de uitgebrachte afleveringen tot en met nu enkel krijgt.

Lara Croft op een Chocobo?

Toen kwam er ook nog nieuws waarbij ik even raar opkeek. De enige ‘link’ die ik zag, was dat de uitgever Square Enix is. Wat is namelijk het geval? Er is sprake van een crossover tussen Final Fantasy XV en het aankomende Shadow of the Tomb Raider. What the fuck? Ik vond de crossover met Assassin’s Creed op zich wel grappig, maar wat moet ik mij nu voorstellen? Lara Croft die op een chocobo rijdt? Of doodt ze er eentje en kan zij daar nieuwe items van krijgen? Sommige crossovers moet je niet willen volgens mij. Maar we zullen het uiteraard afwachten, want wie weet pakt het wel leuk uit zoals met de Assassin’s Festival.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments