Mortal Kombat 1 toont nieuwe trailer

Nieuwe Mortal Kombat 1 Launch Trailer onthult eerste blik op Shang Tsung & Reiko Gameplay.

Warner Bros. Games heeft vandaag de gameplay lanceringstrailer onthuld voor Mortal Kombat 1, het nieuwste deel in de veelgeprezen videogamefranchise ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios.
 
De nieuwe video biedt een eerste blik op verhaalelementen en gameplay voor Shang Tsung en zijn onheilspellende lot in het herboren Mortal Kombat-universum, gecreëerd door vuurgod Liu Kang. De moveset volledig te zien, inclusief zijn vuurbalprojectielen, verwoestende combo’s en de kenmerkende mogelijkheid om in rivaliserende vechters te veranderen. De trailer laat ook gameplay zien van generaal Shao’s rechterhand Reiko.

Daarnaast bevat Mortal Kombat 1 een uitgebreide reeks toegankelijkheidsopties voor spelers, waaronder audiobeschrijvingen en aanwijzingen voor actie op het scherm die contextueel worden afgespeeld tijdens de gameplay. Klik hier voor de volledige lijst.

Mortal Kombat 1 is vanaf 14 september verkrijgbaar via early access voor bezitters van de Premium Edition en vanaf 19 september voor bezitters van de Standard Edition. Alle pre-orders ontvangen Shang Tsung als speelbaar personage in de game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties