Monster Hunter Rise: Sunbreak nu beschikbaar

De wereld van Monster Hunter Rise wordt groter en groter dankzij deze enorme uitbreiding met nieuwe monsters, nieuwe locaties en meer! Wat mag je als speler van Sunbreak verwachten?

Met veel plezier heb ik afgelopen maanden Monster Hunter Rise gespeeld, zoals je hier hebt kunnen lezen. Deze conclusie van mijn review:

Monster Hunter Rise is een actie RPG die voortbouwt op de Monster Hunter formule die inmiddels al twee decennia gamers over alle platformen aan weet te spreken. Met de nieuwste telg Rise laten de ontwikkelaars weinig spannends noch vernieuwends op grafisch vlak zien en voelt de combat bij vlagen stroef en onlogisch aan. De game is bovendien door de onoverzichtelijke introductie weinig toegankelijk voor nieuwkomers. Rise vraagt een flinke investering om vertrouwd mee te raken, maar is de investering op de eindstreep meer dan waard. De game kent ondanks de cluncky controls een heerlijke gameplay loop, waar je als speler altijd het gevoel hebt uitgedaagd te worden en progressie te boeken. De vele progressiesystemen leiden tevens tot allerlei nieuwe items, waarmee de toch al goed gevulde game nog meer variatie en verdieping krijgt. Monster Hunter Rise is de ideale game om tussendoor, samen met vrienden, te spelen. Er is genoeg te ontdekken in de werelden van Monster Hunter Rise en de vele unieke monsters om op te jagen zullen niet snel voor verveling zorgen.

Honderden uren aan content, worden vandaag aangevuld met eens honderden uren aan monsters jagen! In Sunbreak staat je een nieuw avontuur te wachten. Sinds de gebeurtenissen van Monster Hunter Rise sta je bekend als de “Fierce Flame of Kamura”. Je moet uitvaren om de oorzaak van een verschrikkelijke dreiging te ontdekken waarmee een koninkrijk aan de overkant van de zee wordt geconfronteerd! Nieuwe vijanden arriveren, oude vijanden keren terug.

Als je aankomt in de buitenpost Elgado ontdek je al snel dat de abnormale gebeurtenissen die dit koninkrijk bedreigen, veroorzaakt worden door Malzeno, Lunagaron en Garangolm. Deze angstaanjagende monsters staan plaatselijk bekend als de Three Lords. Naast deze nieuwe vijanden moet je het ook tegen oude vijanden opnemen, aangezien seriemonsters die niet in Monster Hunter Rise voorkomen, terugkeren! Gelukkig kun je terugvallen op je oude trouwe Wirebug, en zijn er een 14-tal typen aan nieuwe vaardigheden te unlocken. De lancering van de uitbreiding gaat samen met de toevoeging van 1000GS om vrij te spelen!

Sunbreak-content is toegankelijk na het voltooien van de 7-sterren Hub Quest “Serpent Goddess of Thunder” in Monster Hunter Rise. Je zult dus ook in het bezit van deze game moeten zijn. Ga jij met de nieuwe uitbreiding aan de slag?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties