Hogwarts Legacy toont in aanloop naar release nog één keer beelden van de game

Volgende week komt Hogwarts Legacy voor de Xbox Series X|S uit. De ontwikkelaars tonen ons nog één keer een aantal beelden, voordat de game in de schappen komt te liggen. Kijk je mee?

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben vandaag de Hogwarts Legacy-lanceringstrailer uitgebracht voorafgaand aan de wereldwijde lancering. Hogwarts Legacy is een open-wereld actie-RPG die zich in het Harry Potter universum afspeelt, zoals je hier al wellicht hebt gelezen.

In bovenstaande trailer zien we de Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Als speler kruip je in de huid van een vijfdejaarsstudent aan Zweinstein en heb je een zeldzame gave om oude, krachtige magie te gebruiken. Spelers maken een reis door nieuwe en bekende locaties, verkennen en ontdekken magische beesten, maken toverdranken, beheersen spreuken, upgraden talenten en passen hun personage aan om de heks of tovenaar te worden die ze willen zijn. 

Hogwarts Legacy wordt op 10 februari 2023 wereldwijd gelanceerd. Heb je de Deluxe Edition aangeschaft dan zul je vanaf 7 februari met de game aan de slag kunnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments