Modern Warfare III gameplay onthuld via live event

Gisteravond was het dan zo ver. Online werden de eerste gameplaybeelden van Modern Warfare III onthuld. En hoe!

Samen met communityleden MartinSpire en YazNL starten we in de modus Shadow Siege. Aan de hand van Philip Graves krijgen we onze missie en die is behoorlijk uitgebreid. We gaan op de map kruisraketten localiseren en deze klaarmaken om het observatorium op te blazen. Vervolgens gaan we de geheime bunker hieronder in om chemische wapens mee te nemen en deze veilig te stellen in helicopters.

Ik land de eerste keer en kijk verbaast om me heen. Wat hebben ze dit toch fantastisch uitgewerkt en waarom worden meer games niet op deze manier aangekondigd?Maar uiteindelijk is daar het moment waar je het voor doet: Modern Warfare III. En oh oh oh, mensen wat zag het er goed uit wat we te zien kregen.

In Modern Warfare III bereikt de clash tussen Makarov en Taskforce 141 geleid door niemand minder dan Captain Price z’n hoogtepunt. Uit de beelden halen we dat de missie undercover begint, maar Makarov al gauw weet wat er aan de hand is. We zien fantastische omgevingen langskomen zoals een kasteel, een missie onder ijs in het water en we zien een teaser die maar naar één ding kan leiden. Een beruchte missie uit de Modern Warfare serie.

Daarnaast krijgt de game weer een Vault Edition die toegang geeft tot eerdere toegang voor de open beta en de campaign. Daarnaast mogen we een aantal extra skins ontvangen. Modern Warfare III verschijnt op 10 november!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties