De volgende grote open wereld Ubisoft game staat er aan te komen. Die werelden zijn onderhand erg groot. Zo ook bij Watch Dogs: Legion.

Al weten we nog niet precies hoe groot die map precies zal zijn, toch kan er wel iets uit de informatie die we tot nu toe hebben gehaald worden In deze video van Galatas laat hij zien hoe de berekeningen gemaakt zijn. Het is namelijk de tweede keer dat Ubi Londen bezoekt.

De map die Ubisoft van Legion al heeft laten zien bevat namelijk St. Pauls Cathedral. We weten dat die in het echt 175 meter lang is. Als we dat als ijkpunt nemen en gaan rekenen, ontdekken we dat Londen in Watch Dogs: Legion zo’n 24 vierkante kilometer groot is.

De vergelijking met de andere game waar Londen een rol in speelde is dan snel gemaakt. St. Pauls was namelijk ook in Assassin’s Creed: Syndicate te vinden. Dezelfde berekeningen laten zien dat de map daar zo’n 3,7 vierkante kilometer groot was. Legion zal dus zes keer zo groot gaan worden.

Galatas vergeleek ook de data met vorige games. Londen zal twee keer zo groot zijn als Chicago die we in deel 1 van Watch Dogs zagen. 6 maart kun je eindelijk aan de slag in dit grote Londen. Ik kijk er erg naar uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments