Bloodline DLC van Watch Dogs Legion nu te spelen

Toevallig gooide ik gisteren nog Watch Dogs Legion van mijn harde schijf omdat het zoveel ruimte in beslag nam, maar zo te zien mag ik het weer gaan installeren. De DLC Bloodline is uit en vanaf vandaag te spelen!

In deze verhalende DLC ga je aan de slag met bekende gezichten, namelijk Aiden Pearce (Watch Dogs 1) en Wrench (Watch Dogs 2). Dit verhaal speelt zich af vóór het verhaal van de main game waardoor je dus nog steeds te maken hebt met Londen en alle evil criminelen die er rondlopen. Ik weet niet wat jullie gaan doen, maar Bloodline wordt zo meteen opgestart!

Als je de Season Pass hebt, dan kan je zo meteen gaan downloaden, maar als je die niet hebt dan kan je ‘m kopen voor 15 dollar (en dus euro?). Het is onbekend hoe lang de DLC duurt, maar zodra wij daar zicht op hebben, zullen we het met jullie delen. Je kan ook nog de Season Pass kopen waar je ook extra missies bij krijgt en vier unieke helden voor jouw DedSec organisatie (waar Aiden en Wrench dus twee van zijn).

Wat zit er allemaal nog aan te komen? In augustus krijgen we een vette crossover van Assassin’s Creed en Watch Dogs! Mits je de Season Pass hebt, kan je daar ook mee aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments