Na jaren van geruchten kwam dan eindelijk de bevestiging. We krijgen een nieuwe Batman-game. Nu is het tijd om verder te speculeren over de game. Zo gaan er op Twitter nu geluiden rond dat Batgirl wel eens een rol zou kunnen gaan spelen in de nieuwe game.

Er zijn altijd van die gasten die overal wat achter zoeken. Op Twitter verscheen namelijk de volgende Tweet:

Volgens deze Twitteraar krijg je als je alle unlockcodes voor de vier teaser trailers achter plakt het nummer 761941364995. Dit nummer zou dan weer overeenkomen met de streepjescode van de Detective Comic 359, the debut of Batgirl. Daarnaast wordt de nieuwe Batman-game gemaakt door Warner Brothers Montreal en die studio was ook verantwoordelijk voor de Batgirl-DLC in Arkham Knights.

Hoe die gasten dit soort dingen telkens weer aan elkaar weten te verbinden is mij een raadsel, maar wacht, er is nog meer. In een volgende Tweet viel het een Twitteraar namelijk op dat de cover van de comic the debut of Batgirl wel heel erg lijkt op die van Batman Gotham Knight.

Of er een kern van waarheid in zit, de spijker volledig op zijn kop slaat of juist complete onzin is horen we morgen. Dan laat WB Montreal hun nieuwe game, Batman Gotham Knights namelijk zien tijdens de DC Fandome. Stay tuned.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments