Warner Bros. onthult Gotham Knights

Eindelijk was het dan zover. De DC Fandome ging van start en toonde ons Gotham Knights, de nieuwste game in het Batman-universum.

Er gingen al een poosje meerdere geruchten rondom deze game. Zo zou Batgirl wel eens een rol kunnen krijgen in deze game. Dat gerucht blijkt te kloppen. Naast Batgirl zijn er ook rollen voor Robin, Nightwing en Red Hood. Gotham Knights wordt een singleplayer, open wereld-game die zich afspeelt na de vermeende dood van Bruce Wayne/Batman.

Nu zou je kunnen denken dat dit dus een vervolg is op Batman Arkham Knight, waar **Spoiler** Bruce Wayne zijn eigen dood in scene zette **Einde spoiler**, maar volgens WB Montreal is dit niet het geval en is het een nieuw verhaal. Dit zou ook meteen kunnen verklaren waarom Batgirl en Robin er nogal anders uitzien dan in Arkham Knight en ook waarom de combat er anders uitziet. Het lijkt de Freeflow combat uit de Arkham-games niet te gebruiken.

Wanneer we met de game los kunnen en of Batman überhaupt nog een rol gaat spelen is nog niet bekend, maar Gotham Knights moet ergens in 2021 uitkomen. Om ons nog even lekker te maken heeft WB Montreal ook direct maar een dikke zeven minuten aan gameplay voor ons online gezet. Enjoy.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments