“Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact… same fucking thing…” Herken je die uitspraak? Wie weet gaan we binnenkort weer genieten van meer van dit soort madness.

Volgens wat bronnen is Far Cry 6 al lekker in ontwikkeling voor zowel de Xbox One als de Series X. Pas geleden begon er een gerucht in de wereld te draaien die vertelde dat we een van de iconische bad guys terug gaan zien in deze laatste Far Cry. We praten natuurlijk over Vaas, de baddie uit Far Cry 3. Deze ultieme psychopaat werd tot leven gebracht door Michael Mando en laat hij nu de bron van dit gerucht zijn. Hij heeft op Reddit iets laten horen, namelijk dat we Vaas binnenkort terug gaan zien.

Vaas is mijn spirit animal – ik heb dit character mee ontwikkeld en hij zal altijd dierbaar voor mij zijn. Ik word nog steeds als Vaas herkend en ik voel nog steeds de liefde voor dat character, iets wat mij heel blij maakt. Wie weet… misschien ga ik deze rol binnenkort weer spelen 😛

Michael Mando

Het blijft een hele algemene opmerking en misschien zien we er wel meer in dan dat er in zit. Maar het is een hint en het zou zo maar kunnen dat hij weer een rol gaat krijgen. Praten we dan over een remake van Far Cry 3? Of een soort nieuwe game over wat er zich allemaal voor Far Cry 3 heeft afgespeeld?

Far Cry 6 is nog niet bevestigd dus we weten helemaal niet of deze er echt gaat komen. Maar met het grote succes van Far Cry 5 lijkt mij dit bijna een zekerheid. Nu maar hopen dat we Vaas daarin terug gaan zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments