We klappen er weer ff een poll in. Laat ons weten wat jouw voorkeur heeft!

Steeds meer uitgevers brengen hun games alleen nog maar digitaal uit. Ook in collector’s editions zitten vrijwel geen fysieke exemplaren meer en moet je het met een lege steelcase doen. Als (te) fanatiek verzamelaar is het mij een doorn in het oog. De maat is vol en voor een extra dramatisch effect *stamp* ik terwijl ik dit type boos met mijn voet op de grond! Stelt Xbox onmogelijke eisen om games nog langer fysiek uit te brengen? Is dit een Game Pass effect? Is het uitbrengen van een fysiek exemplaar niet meer rendabel? Ik wil mijn games op schijfje, in een doosje, in de kast! En wel nu! Maar, wellicht is de verzamelaar een uitstervend ras. Hoe koop jij het liefst een game?

Games op schijf of digitaal? Wat heeft jouw voorkeur?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Matthew
Redacteur
3 maanden geleden

Wat op dat moment het goedkoopste te krijgen is.
Bij voorkeur alles op een leuk schijfje voor collections sake. Maar over het algemeen ga ik meestal voor de goedkoopste optie.

Dat kan dan of digitaal zijn of een fysiek schijfje. al is doorgaans fysiek vanaf het begin al goedkoper dan digitaal

Last edited 3 maanden geleden by Matthew
Picnic82
Picnic82
3 maanden geleden

Met 2 kinderen die een SeriesS hebben, is het digitaal geworden.
Daarvoor was het gewoon de goedkoopste optie

Mr RiotRick
Mr RiotRick
3 maanden geleden

Al jaren vrijwel alleen maar digitaal. Veel makkelijker gewoon games spelen zonder schijfjes te wisselen.

Martinspire
Martinspire
3 maanden geleden

Ik heb alles digitaal. Als er een Series X was zonder diskdrive, dan had ik die gepakt net als ik met de PS5 heb gedaan.

Rob
Beheerder
Rob
3 maanden geleden

Voorkeur naar schijven zolang er geen enkele resale waarde aan digitale producten hangt. Bij digitaal is een game zodra je hem betaalt hebt, niets meer waard. Hoe kort of lang het spel ook duurt, of je het uiteindelijk toch helemaal niks vind of niet, het maakt allemaal niet uit. Bij schijven kan ik ze gewoon weer te koop zetten en er een aardig bedrag voor terug krijgen. Voorbeeld: Diablo IV. Campaign gespeeld, daarna was de lol er wel af voor mij. Dat betekent een uurtje of 15 plezier voor de hoofdprijs van rond de 60 euro. Verkocht bij CEX voor… Lees verder »