Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack Trailer

Ontwikkelaar Frontier Development voegt nieuwe dino’s toe in Jurassic World Evolution.

Het is alweer bijna aan jaar geleden dat Jurassic World Evolution voor het eerst op de Xbox te spelen was. In deze simulatiegame ben je de manager van een aantal themaparken. Het doel van de game is op het eerste oog simpel. Je bouwt een park, stopt daar verschillende dino’s en attracties in en probeert daarmee zo veel mogelijk bezoekers te trekken en geld te verdienen. Tussen het managen door ben je aan het bouwen en ben je over de hele wereld op zoek naar DNA om nieuwe dino’s mee tot leven te kunnen wekken.

Een ander uitdagend aspect van de game is gelegen in het tevreden houden van de dino’s, zorgen voor de juiste voeding, de beveiliging up-to-date te houden én daarmee uitbraken te voorkomen. Dat laatste gaat nog wel eens fout, want al die kijkers maken je dino vrienden hongerig en de motivatie is dus groot om net dat zwakke plekje in je beveiliging te vinden. Om de boel in je parken weer op scherp te zetten hebben de ontwikkelaars van de game nieuwe dino’s toegevoegd: de Proceratosaurus, de Acrocanthosaurus en de Herrarosaurus. Deze bad boys stellen zichzelf even voor in de trailer.

Heb je de game nog niet geprobeerd. Kijk af en toe even in de Store, want met enige regelmaat is de game voor een leuke prijs te koop.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments